1stbelgiumservice | Poetsdienst & strijkdienst met dienstencheques voor particulieren
Huishoudhulp en strijkdienst met dienstencheques? Lees meer over onze 9 redenen om voor de poetsdienst van 1st Belgium Service te kiezen. Actief sinds 2005
dienstencheques, huishoudhulp, huishoudhulp dienstencheques, kuisvrouw dienstencheques, poetshulp dienstencheques, poetshulp met dienstencheques, poetsvrouw dienstencheques
15234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15234,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
1st Belgium Service Particulieren

1ST BELGIUM SERVICE – DIENSTENCHEQUES

KLAAR OM MEE(R) TE GENIETEN?

Er gingen er u al 8000 voor

HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES?

Wat mag ik verwachten van een huishoudhulp & wat niet? Kom hier alles te weten over de praktische kant van huishoudhulp bij u thuis.

ONZE STRIJKDIENST MET DIENSTENCHEQUES

Laat ons uw strijk verzorgen bij u thuis of in ons professioneel uitgerust strijkatelier, door een team doorwinterde strijksters.

IK WIL POETSHULP AANVRAGEN

Een propere woonst en toch meer vrije tijd? Contacteer ons voor meer informatie en maak een afspraak.

IK HEB EEN VRAAG

Meer weten over onze diensten, ons team, of dienstencheques? Contacteer ons vrijblijvend of spring binnen in één van onze kantoren.

9 REDENEN OM VOOR POETSHULP VAN 1ST BELGIUM SERVICE

TE KIEZEN

   EXTRA KOSTEN? NIET BIJ ONS!

Bij 1st Belgium Service krijgt u 1 gewerkt uur per dienstencheque. Geen verrassingen dus, tenzij dan uw propere woonst na onze passage.

   SPORTEN IS EFFICIENTER

Een uurtje sporten geeft meer voldoening dan een heel huis te poetsen, af te wassen en te strijken. Bovendien verbruik je heel wat meer calorieën. Zeker het proberen waard!

   GEZONDERE LEEFOMGEVING

Blijkbaar brengen we gemiddeld 85% van onze tijd binnenshuis door. Dan is een propere leefomgeving zeker geen overbodige luxe.

   Meer (vrije) tijd

Er zijn ongetwijfeld leukere of nuttigere activiteiten dan uw woonst te poetsen. En toch thuiskomen in een proper woonst. De moeite, niet?

   HUISHOUDEN = STRESS

Stress blijkt nog slechter voor de gezondheid dan roken. Thuiskomen in een proper woonst niet. Integendeel.

   MINDER HUISSTOFMIJT

Huisstofmijt kan leiden tot allergie, astma en irritatie van de luchtwegen. Goed is het in ieder geval niet.

   Denk aan uw veiligheid

Het grootste deel van de huishoudelijke ongevallen gebeuren in de badkamer. Gelukkig zijn onze huishoudhulpen goed verzekerd.

   UW VASTE HUISHOUDHULP

We ijveren naar 1 vaste huishoudhulp per huishouden. Indien deze toch wegvalt stellen we alles in het werk om een volwaardige vervanging te vinden.

   EEN DYNAMISCH TEAM

Wij bieden professionele huishoudhulp, correcte opvolging, administratieve ondersteuning & veel meer.

Overtuigd? Meer weten over de poetsdienst van 1St Belgium Service? Contacteer ons voor meer informatie

DIENSTENCHEQUES, HOE WERKT DAT JUIST?

DIENSTENCHEQUES ZIJN EEN DOOR DE OVERHEID GESUBSIDIEERD SYSTEEM WAARBIJ EEN PARTICULIERE GEBRUIKER RECHT HEEFT OP BEPAALDE DIENSTEN.

KOM HIER MEER TE WETEN OVER HET SYSTEEM EN DE DIENSTEN WAARVAN U GENIET.

PAPIEREN DIENSTENCHEQUES

U geeft één hele dienstencheque (dus met inbegrip van het af te scheuren luik), per volledig gewerkt uur aan de persoon die bij u werkt. U vult, goed leesbaar in donkerblauwe of zwarte inkt, de datum in (de effectieve datum van de prestatie) en u zet er uw handtekening onder. Kruis ook het soort activiteit aan van de prestatie.

 

Kom hier alles te weten over het gebruik van papieren dienstencheques

ELEKTRONISCHE DIENSTENCHEQUES

Uw huishoudhulp voert de overeengekomen dienst voor u uit. Wanneer hij/zij klaar is, bevestigt hij/zij met uw vaste telefoon of met uw GSM, op kosten van Sodexo, de uitvoering aan een Interactieve Spraakdienst. Dit systeem is 24u/24 en 7d/7 toegankelijk. Hij/zij kan dus onmiddellijk zijn prestaties melden aan zijn werkgever (de erkende onderneming) in de taal van zijn keuze.

 

Kom hier alles te weten over de werking van elektronische dienstencheques.

TERWIJL U ONZE WEBSITE BEZOEKT

MAKEN WIJ MENSEN GELUKKIG IN HET HELE LAND

189

Gepoetste huizen

987

Extra vrije uren voor klanten

67

Bussen poetsproduct

276

Dienstencheques

Maak kennis met ons team

Onze dienstverlening houdt niet op bij de poetsdienst en strijkdienst. Ook achter de schermen wordt heel wat werk verricht. Ontdek hier wie we zijn, wie wat doet en neem gerust contact met ons op.