1st Belgium Service, huishoudhulp met dienstencheques sinds 2005

1st Belgium Service is een dienstencheque onderneming die sinds 2005 huishoudhulp aanbiedt aan particuliere gebruikers. Doorheen de jaren is de ooit 2-mans-onderneming uitgegroeid tot een hele organisatie met verschillende vestigingen in Vlaanderen en het Brussels gewest.
Zo bedienen we dagelijks te veel klanten om op te noemen met een gemotiveerd team. Wij maken er een punt van een onberispelijke service te bieden aan onze klanten en een fijne werkomgeving te zijn voor onze medewerkers. Dit door te communiceren, te zoeken naar oplossingen en vooruit te denken als een team.
Nu, 15 jaar later, kennen we als geen ander het reilen en zielen binnen de sector van de dienstencheques.
1st Belgium Service door de jaren heen…

In 2005 richten Francis Bongima en Geoffrey Gysels 1st Belgium Service op. Ze openen een eerste kantoor in de Roodborstjeslaan 24 te 1860 Meise. Na ontvangst van de officiële erkenning op 16 augustus 2005 gaat de eerste huishoudhulp aan de slag. De motivatie werkt blijkbaar aanstekelijk, want 6 maanden laters bestaat 1St Belgium Service uit 40 huishoudhulpen en bedienen ze 300 klanten.

Doorheen de jaren besliste Francis een andere koers te varen en ging Geoffrey verder, met het team.

Inmiddels bestaat het team uit 23 administratieve medewerkers en ruim 1200 huishoudhulpen en strijk(st)ers, verdeeld over 4 kantoren, 2 strijkateliers en heel wat huishoudens.
Het recept? Een sterk team, een degelijke service en vlotte opvolging.