1st Belgium Service Particulieren

HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES

Wat hulp in huis is tegenwoordig zeker geen overbodige luxe meer. Steeds vaker wordt het een noodzaak in ons drukke bestaan. Extra hulp kan dan ook het verschil maken tussen vrije tijd en “vrije tijd’. Uw gezin, vrienden en hobby’s zullen u dankbaar zijn.

POETSDIENST AAN HUIS

Bij 1St Belgium service stopt het niet bij het leveren van poetsdienst. We maken er een punt van een persoonlijke dienstverlening te bieden zowel bij u thuis als er buiten. Zo beschikken we over een team gemotiveerde huishoudhulpen, een sterke administratie in 6 talen en medewerkers op de baan die elke dag het beste uit zichzelf halen om onze dienstverlening te verbeteren. En dit sinds 2005.

De eerste keer dat u huishoudhulp aanvraagt, wordt de huishoudhulp vergezeld van een kantoormedewerker, die u graag meer uitleg verschaft over het reilen en zeilen binnen het systeem van de dienstencheques. Toch nog vragen? Contacteer ons hier.

Overtuigd? Wil u het een kans geven? Laat hier uw gegevens na, vermeld uw voorkeurdag en het aantal uren dat u graag een huishoudhulp ontvangt en wij contacteren u met een concreet voorstel.

Er wordt bij voorkeur gewerkt in blokken van 3 uur per week of tweewekelijks.

VOOR WELKE HUISHOUDELIJKE TAKEN KAN U BIJ ONS TERECHT?

SCHOONMAKEN VAN UW WOONST

 

RAMEN POETSEN

 

DE VAAT

 

STRIJKEN

 

BOODSCHAPPEN DOEN

 

KLEINE VERSTELWERKEN AAN TE STRIJKEN LINNEN

 

HET BEREIDEN VAN EENVOUDIGE MAALTIJDEN

proper-huis

GEMAKKELIJK, VEILIG EN GOEDKOOP MET DIENSTENCHEQUES

Een poetsdienst met dienstencheques bij 1St Belgium Service heeft tal van voordelen. Zo ben je niet enkel gerust van een degelijke service door gekwalificeerd personeel, maar geniet je van het voordelige dienstencheque-tarief en het belastingsvoordeel.

MEER WETEN? KOM HIER ALLES TE WETEN OVER DIENSTENCHEQUES