Ik zoekeen huishoudhulp

 

Wil je meer tijd maken voor wat écht telt? Een propere woonst en toch meer vrije tijd bijvoorbeeld. Aarzel niet, vul het aanvraagformulier in of spring binnen in één van onze kantoren.

Over onze 1st family

 

Sinds 2005 bieden wij als dienstencheque-onderneming huishoudhulp aan particuliere gebruikers. Doorheen de jaren zijn we enorm hard gegroeid, van een 2-mans-onderneming tot een hele organisatie met verschillende vestigingen in Vlaanderen en Brussel. Nu, 4 filialen en 2 strijkcentrales, 1600 huishoudhulpen en 25 medewerkers later, kennen we als geen ander het reilen en zeilen binnen de sector van de dienstencheques. Bij 1st Belgium Service maken er een punt van een onberispelijke service te bieden aan onze klanten en een fijne werkomgeving te creëren voor onze medewerkers. Dit door transparant te communiceren, te zoeken naar pasbare oplossingen en innovatief te groeien als één team.

werken in een naaiatelier

Gemakkelijk, veilig en goedkoop met dienstencheques

 

Een strijkdienst met dienstencheques bij 1st Belgium Service heeft tal van voordelen. Zo ben je niet enkel gerust van een degelijke service door gekwalificeerd personeel, maar geniet je van het voordelige dienstenchequetarief en het belastingvoordeel. Meer weten?

6 redenenom voor een huishoudhulp van 1st belgium service te kiezen

1

Extra kosten?
niet bij ons!

Bij 1st Belgium Service krijg je 1 gewerkt uur per dienstencheque. Geen verrassingen dus, tenzij dan jouw propere woonst na onze passage.

2

Gezondere
leefomgeving

Blijkbaar brengen we gemiddeld 85% van onze tijd binnenshuis door. Dan is een propere leefomgeving zeker geen overbodige luxe.

3

Meer
(vrije) tijd

Er zijn ongetwijfeld leukere activiteiten dan je woonst poetsen. En toch thuiskomen in een proper woonst. De moeite, niet?

4

Huishouden
= stress

Stress blijkt nog slechter voor de
gezondheid dan roken. Thuiskomen in
een proper woonst niet. Integendeel.

5

Jouw vaste
huishoudhulp

We ijveren naar 1 vaste huishoudhulp per huishouden. Indien deze toch wegvalt stellen we alles in het werk om een volwaardige vervanging te vinden.

6

Een dynamisch
team

Wij bieden professionele huishoudhulp, correcte opvolging, administratieve ondersteuning & veel meer.